Selecteer een pagina

Websitebezoek, showroombezoek en proefritten werven

OMG werkt al vele jaren samen met dealers, mediabureaus en BMW Nederland voor verschillende doelstellingen. Of het nu gaat om het genereren van websitebezoek, het creëren van traffic of showroombezoek. OMG kijkt naar de beste mogelijkheden om met e-mail- en datadriven marketing deze doelstellingen te behalen.

Over BMW Nederland
BMW Nederland focust zich op het topsegment van de internationale auto –en motorbranche. Het merk opereert vanuit de visie van een leidende aanbieder van premium producten en diensten voor individuele mobiliteit. Met een team van ambitieuze en creatieve mensen werken ze dagelijks aan de hoogste kwaliteit. Zo zet BMW Nederland steeds opnieuw de toon als het gaat om rijplezier, beleving en klanttevredenheid.

Onze campagne insteek
In de afgelopen jaren hebben we al vele verschillende campagnes mogen organiseren. Ieder met hun eigen insteek. Zo hebben we lokale dealercampagnes gemaakt met een dynamische locatie. Maar ook mailings met neuromarketing die de merkbeleving van BMW Nederland nog eens extra benadrukken om zo traffic te genereren naar de site. Iedere mail en iedere doelstelling vraagt om een nieuwe aanpak. Samen met BMW Nederland kijken we naar de mogelijkheden en zetten we een zo optimaal werkende mailing neer!

 

Zonnebaan 45     3542 EB Utrecht    030 750 4000

Zonnebaan 45     |     3542 EB Utrecht     |     030 750 4000     |     info@omg.nl

Zonnebaan 45     |     3542 EB Utrecht     |     030 750 4000     |     info@omg.nl