Selecteer een pagina

Premium Profiled Audiences

Haal nog meer waarde uit uw bereik!

Met Klantenvinder combineren we profiel- en gedragsdata om uw nieuwe klanten te vinden. In het gehele proces generen we resultaat: opens, clicks, traffic naar uw site én awareness. Maar daar blijft het niet bij.. Klantenvinder werft ook Premium Profiled Audiences!

Wat zijn Premium Profiled Audiences?
Tijdens de gehele de e-maildriven customer journey genereren we awareness, traffic, opens, clicks en conversies. Omdat we deze gedragsdata toevoegen aan de profieldata zijn deze profielen extra waardevol geworden. Ook de profielen die niet hebben geconverteerd zijn nog steeds in de running om wel te converteren, hetzij via een ander kanaal. Met deze verrijkte profielen, wij noemen ze Premium Profiled Audiences, kunt u nog beter targetten en effectiever inkopen bij uw andere media zoals Display, DM en TM.

Lookalikes inzetten
Klantenvinder heeft een samenwerking met Weborama, een reclametechnologie bedrijf. Met hun algoritme, waarmee ze per profiel, een bepaalde lookalike heel gemakkelijk kunnen signaleren, vinden wij lookalikes door onze Premium Profiled Audiences te koppelen. Zo vergroten wij uw bereik en kunt u deze veel effectiever inzetten. 

Hooggemotiveerde leads om uw DM, TM en display conversies te verhogen

Zonnebaan 45     3542 EB Utrecht    030 750 4000

Zonnebaan 45     |     3542 EB Utrecht     |     030 750 4000     |     info@omg.nl

Zonnebaan 45     |     3542 EB Utrecht     |     030 750 4000     |     info@omg.nl